voor wie?

join the cleantech community!

Werken op IPKW is voor iedereen en daarom voegt iedereen waarde toe. Hoe meer succesvolle bedrijven er gevestigd zijn op de campus, hoe meer slagkracht er is om onze doelen en ambities rondom duurzaamheid waar te maken.

professionals

‘Wij zijn geen denkers maar doeners, maar we doen nooit iets ondoordacht’. Dat is de mindset van een echte IPKW’er. We hebben mensen nodig die innovatieve ideeën kunnen bedenken en uitvoeren. Dit vraagt om een integrale aanpak en gemotiveerde medewerkers. ICT’ers, ingenieurs, productiekrachten, zakelijke dienstverleners en creatieve denkers met visie. 

studenten

‘Zien wat je bedenkt’, op IPKW kan dat. Je ideeën bedenken, maken, testen en verbeteren op dezelfde locatie. Een ontzettend goede leerschool!

In onze O-zone werken ondernemers en overheid samen met onderwijs. Als student onderzoek je over meerdere jaren één groot vraagstuk. Geen kleine fictieve opdrachten bij verschillende bedrijven, maar als volwaardig sparringpartner voor jouw onderzoek een bijdrage leveren aan de verduurzaming! Dat is pas een kickstart voor je carrière! 

mensen met een arbeidsbeperking

IPKW gelooft in een inclusieve maatschappij waarin iedereen mee kan doen. Mensen met een arbeidsbeperking krijgen een plek op het park, bijvoorbeeld als parkbeheerder. We moedigen onze huurders aan om hetzelfde te doen. Door het leggen van verbindingen én door sociaal ondernemen, vergroten we de duurzaamheid van het park in de breedste zin.

medewerkers aan het woord

werken op het IPKW

  • Wieger kiest voor IPKW! Directeur - Kracht Recruitment
    Sinds 2018 werkt Kracht Recruitment vanaf IPKW. Dat was liefde op het eerste gezicht. De gebouwen, de sfeer én de focus op duurzaamheid sprak ons aan. Wij geloven in werken vanuit Kracht, dat is waar willen en kunnen samenkomen. Wat is er mooier dan dit te combineren met werken aan het verduurzamen van de samenleving? Dit doen we door IPKW te ondersteunen met dit platform! Werken vanuit Kracht betekent meer plezier, snellere ontwikkeling en meer resultaat. Blijven werken vanuit Kracht vraagt om continue investeren in ontwikkeling. De groei van medewerkers betekent groei van de onderneming. Medewerkers blijven hierdoor langer gemotiveerd en hun groei leidt tot nieuwe kansen voor zichzelf én voor de werkgever. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Kom gerust een keer langs voor een bak koffie!
  • Kevin Rijke aan het woord! Directeur - IPKW
    Ik rijd elke dag met veel plezier het park op. De sfeer, het gevoel en de energie inspireren en motiveren je om aan de slag te gaan. Het is niet een doorsnee werklocatie. IPKW is een speciale plek die gezien wordt en waar er geen tweede van is in Nederland. De combinatie van het sociale, de economische en de inhoudelijke uitdagingen die we met elkaar tackelen maakt het een aantrekkelijke werkplek waar ik als bedrijfskundige mijn hart kan ophalen. De missie is om te blijven groeien en te innoveren in thema’s zoals circulaire economie en energietransitie.