kom ook werken op IPKW

werken op IPKW

de cleantech campus

Op IPKW doen wij er alles aan om de medewerkers zo goed mogelijk te faciliteren. Zo bruist het rond lunchtijd van de gezelligheid in parkrestaurant De Waard waar je voor een klein prijsje gezond en lekker kunt eten. Het community-gevoel versterken we door jaarlijks de IPKW zomerbarbecue en een inspirerende nieuwjaarsborrel te organiseren.

Daarnaast zijn er ruim 70 laadpunten voor elektrische auto’s, verspreid over het park. Zo is er voor werknemers en bezoekers altijd een plek in de buurt om de auto op te laden. Op IPKW kun je ook gebruik maken van de elektrische deelauto van Amber én zijn er elektrische deelfietsen beschikbaar om je op een duurzame wijze te vervoeren.

blijf fit en vitaal!

De wereld gezonder maken is leuk, maar denk ook aan jezelf. Om helemaal fit en vitaal te blijven mag je twee keer per week gratis aansluiten bij de bootcamp op IPKW. Een professionele trainer en je collega-IPKW’ers zorgen voor de motivatie en gezelligheid!

join us!

IPKW weet als geen ander mooie evenementen te organiseren. Sluit bijvoorbeeld eens aan bij ‘The Future of Us’, het evenement waarbij we actief opzoek gaan naar de verbinding tussen technologische ontwikkelingen en maatschappelijke vraagstukken. Of kijk mee met de livestreams en quizzen die in de Industial Studios worden opgenomen voor IPKW’ers.  

maak jouw werk leuker met deze

events

  • blijf fit en vitaal! bootcamp

  • sharing is caring deelauto's

  • team De Waard staat voor je klaar! Parkrestaurant De Waard

  • voldoende evenementen en feesten op je werklocatie! Industrial Studios