ontdek hier onze werkwijze

werkwijze hoe jij op IPKW kunt gaan werken in vier stappen!
 • Solliciteren

  Je bent op zoek naar een nieuwe baan en bent als een blok gevallen voor IPKW. Nu is het moment om de volgende stap te zetten. Je solliciteert op de vacature en hoort binnen enkele dagen meer.

  1
 • Selectie

  Onze recruiter Sanne neemt jouw sollicitatie in behandeling. Bij een match brengt zij je in contact met het bedrijf en binnen enkele dagen hoor je of je op gesprek mag of dat er nog andere mogelijkheden voor je zijn op de IPKW.

  2
 • Op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek. Samen met Sanne plan je een sollicitatiegesprek in. Na dit gesprek hoor je of je aangenomen bent en krijg je advies bij arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  3
 • Gefeliciteerd

  Yes, aan de slag! Ook jij bent nu officieel een IPKW-er en klaar om te gaan ervaren hoe het is om op het duurzaamste en mooiste bedrijventerrein van Nederland te werken.

  4

dit zijn wij!

 • recruiter Fleur

  Aangenaam!

  Mijn naam is Fleur en ik ben sinds februari 2023 werkzaam binnen team “Werken op IPKW”. Samen met Sanne struin ik het bedrijventerrein af en help ik mensen bij het vinden van een passende baan. Super gaaf om op deze manier betrokken te zijn bij de energietransitie én de bedrijven op IPKW te helpen groeien.

  Mensen helpen bij het vinden van een baan en in verbinding brengen met bedrijven op het terrein. Daar krijg ik energie van!

  Waar krijg jij energie van? Neem gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee over jouw toekomst binnen IPKW.

 • recruiter Sanne

  Hi!

  Ik ben Sanne. Ik ben sinds 2018 werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Sinds 2019 mag ik mezelf officiëel een IPKW'er noemen!
  Werken op IPKW is voor mij werken op een inspirerende locatie. Ik werk in een prachtig kantoor, we spelen kerstquizzen met alle bedrijven op het terrein en zo af en toe staat er plotseling een poffertjeskraam voor parkrestaurant De Waard. Daarnaast zie je elke dag mensen werken aan een gezamenlijk doel, namelijk de wereld een beetje duurzamer maken. Super tof! 

  Mijn werk als arbeidsbemiddelaar is vaak heel erg dankbaar. Een werkweek duurt lang als je niet op je plek zit, ik help je graag een passende baan vinden op een leuke werkplek. Het terrein van IPKW maakt werken ontzettend leuk en dynamisch, er is meer dan voldoende te ondernemen. Neem gerust contact met me op en ik vertel je er alles over!


   

 • future map
 • “happy people, happy industries!” IPKW

succesverhalen

 • Wieger kiest voor IPKW! Directeur - Kracht Recruitment
  Sinds 2018 werkt Kracht Recruitment vanaf IPKW. Dat was liefde op het eerste gezicht. De gebouwen, de sfeer én de focus op duurzaamheid sprak ons aan. Wij geloven in werken vanuit Kracht, dat is waar willen en kunnen samenkomen. Wat is er mooier dan dit te combineren met werken aan het verduurzamen van de samenleving? Dit doen we door IPKW te ondersteunen met dit platform! Werken vanuit Kracht betekent meer plezier, snellere ontwikkeling en meer resultaat. Blijven werken vanuit Kracht vraagt om continue investeren in ontwikkeling. De groei van medewerkers betekent groei van de onderneming. Medewerkers blijven hierdoor langer gemotiveerd en hun groei leidt tot nieuwe kansen voor zichzelf én voor de werkgever. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Kom gerust een keer langs voor een bak koffie!
 • Kevin Rijke aan het woord! Directeur - IPKW
  Ik rijd elke dag met veel plezier het park op. De sfeer, het gevoel en de energie inspireren en motiveren je om aan de slag te gaan. Het is niet een doorsnee werklocatie. IPKW is een speciale plek die gezien wordt en waar er geen tweede van is in Nederland. De combinatie van het sociale, de economische en de inhoudelijke uitdagingen die we met elkaar tackelen maakt het een aantrekkelijke werkplek waar ik als bedrijfskundige mijn hart kan ophalen. De missie is om te blijven groeien en te innoveren in thema’s zoals circulaire economie en energietransitie.