aanvraag geslaagd

yes gelukt!

Jouw aanvraag is gelukt en onze recruiters zijn op de hoogte gesteld. We nemen jouw aanvraag direct in behandeling en komen er zo snel mogelijk (uiterlijk binnen drie werkdagen) bij je op terug. Werken op IPKW beschikt over een matchingssysteem op basis van artificial intelligence en machine learning. Dit om jou zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van zo relevant mogelijk kandidatenaanbod. Om je alvast een beetje inzicht in het proces te geven nemen we je graag even mee in de volgende scenario's.

er is een goede match

De kandidaat is nog onbekend bij jouw organisatie en onze recruiters beoordelen de aanvraag als passend bij jouw organisatie. Je ontvangt het CV van ons zoals je gewend bent. Samen plannen we een kennismakingsgesprek met de kandidaat in.

er is geen goede match

De kandidaat is nog onbekend bij jouw organisatie, maar onze recruiters beoordelen de aanvraag als niet passend bij jouw organisatie of niet passend bij de wensen van de kandidaat. Wij koppelen dit per e-mail aan je terug.

de kandidaat is al bekend bij jouw organisatie

De kandidaat is al bekend bij jullie organisatie. De kandidaat is bijvoorbeeld nog in procedure, de kandidaat is afgewezen of de kandidaat heeft zich teruggetrokken. Wij koppelen de actuele status van de procedure aan je terug en kijken of er een vervolg in zit voor deze kandidaat.

de kandidaat is niet meer beschikbaar

Helaas, de kandidaat is op het moment van de aanvraag niet meer beschikbaar. Wij koppelen dit aan je terug.