werken op het IPKW vacatures Arnhem

vacatures Arnhem

Arnhem is de plek als je een vacature zoekt op het gebied van innovatie, energie, duurzaamheid of techniek. Het Industriepark de Kleefse Waard is een broedplaats voor start-ups en innovatieve bedrijven. Hier bouwen ondernemers, de overheid en scholen aan de Clean Tech Campus van de toekomst. Zoek jij een uitdagende functie in de omgeving van Arnhem? Bekijk dan alle vacatures op deze website en wordt ook IPKW-er.

het platform werken op IPKW

Dit platform is een verenigd initiatief van IPKW, Kracht Recruitment en alle andere bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein. Samen bundelen we onze krachten om zo nieuwe collega's te werven en de volgende stap te zetten in het worden van het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland. Lees de informatie op deze pagina rustig door, onderaan de pagina tref je een aantal uitgelichte vacatures en kun je doorklikken naar het totale vacatureoverzicht.

 • Wieger kiest voor IPKW! Directeur - Kracht Recruitment
  Sinds 2018 werkt Kracht Recruitment vanaf IPKW. Dat was liefde op het eerste gezicht. De gebouwen, de sfeer én de focus op duurzaamheid sprak ons aan. Wij geloven in werken vanuit Kracht, dat is waar willen en kunnen samenkomen. Wat is er mooier dan dit te combineren met werken aan het verduurzamen van de samenleving? Dit doen we door IPKW te ondersteunen met dit platform! Werken vanuit Kracht betekent meer plezier, snellere ontwikkeling en meer resultaat. Blijven werken vanuit Kracht vraagt om continue investeren in ontwikkeling. De groei van medewerkers betekent groei van de onderneming. Medewerkers blijven hierdoor langer gemotiveerd en hun groei leidt tot nieuwe kansen voor zichzelf én voor de werkgever. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Kom gerust een keer langs voor een bak koffie!
werkwijze ontdek hoe jij in vier stappen op IPKW aan de slag kan!
 • Solliciteren

  Ben je op zoek naar een nieuwe baan en enthousiast over IPKW? Dan is het tijd om de sprong te wagen! Solliciteer op een vacature die jou aanspreekt en geven je binnen enkele dagen een update.

  1
 • Screening

  Onze recruiters, Sanne en Fleur, nemen jouw sollicitatie onder de loep. Als er een match is, maken zij de connectie met het bedrijf. Binnen enkele dagen weet je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek of dat er andere kansen voor je zijn op IPKW.

  2
 • Op gesprek

  Yes! Je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Samen met Sanne of Fleur plan je dit in. Na het gesprek krijg je te horen of je bent aangenomen. Ook ontvang je advies over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden bij het bedrijf.

  3
 • Gefeliciteerd

  Hoera, het is tijd om aan de slag te gaan! Je bent nu officieel een IPKW'er. Maak je klaar om te ervaren hoe het is om te werken op het mooiste en duurzaamste bedrijventerrein van Nederland.

  4
uitgelichte vacatures