werken op het IPKW vacatures Arnhem

vacatures Arnhem

Arnhem is de plek als je een vacature zoekt op het gebied van innovatie, energie, duurzaamheid of techniek. Het Industriepark de Kleefse Waard is een broedplaats voor start-ups en innovatieve bedrijven. Hier bouwen ondernemers, de overheid en scholen aan de Clean Tech Campus van de toekomst. Zoek jij een uitdagende functie in de omgeving van Arnhem? Bekijk dan alle vacatures op deze website en wordt ook IPKW-er.

het platform werken op IPKW

Dit platform is een verenigd initiatief van IPKW, Kracht Recruitment en alle andere bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein. Samen bundelen we onze krachten om zo nieuwe collega's te werven en de volgende stap te zetten in het worden van het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland. Lees de informatie op deze pagina rustig door, onderaan de pagina tref je een aantal uitgelichte vacatures en kun je doorklikken naar het totale vacatureoverzicht.

 • Wieger kiest voor IPKW! Directeur - Kracht Recruitment
  Sinds 2018 werkt Kracht Recruitment vanaf IPKW. Dat was liefde op het eerste gezicht. De gebouwen, de sfeer én de focus op duurzaamheid sprak ons aan. Wij geloven in werken vanuit Kracht, dat is waar willen en kunnen samenkomen. Wat is er mooier dan dit te combineren met werken aan het verduurzamen van de samenleving? Dit doen we door IPKW te ondersteunen met dit platform! Werken vanuit Kracht betekent meer plezier, snellere ontwikkeling en meer resultaat. Blijven werken vanuit Kracht vraagt om continue investeren in ontwikkeling. De groei van medewerkers betekent groei van de onderneming. Medewerkers blijven hierdoor langer gemotiveerd en hun groei leidt tot nieuwe kansen voor zichzelf én voor de werkgever. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Kom gerust een keer langs voor een bak koffie!
werkwijze hoe jij op IPKW kunt gaan werken in vier stappen!
 • Solliciteren

  Je bent op zoek naar een nieuwe baan en bent als een blok gevallen voor IPKW. Nu is het moment om de volgende stap te zetten. Je solliciteert op de vacature en hoort binnen enkele dagen meer.

  1
 • Selectie

  Onze recruiter Sanne neemt jouw sollicitatie in behandeling. Bij een match brengt zij je in contact met het bedrijf en binnen enkele dagen hoor je of je op gesprek mag of dat er nog andere mogelijkheden voor je zijn op de IPKW.

  2
 • Op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek. Samen met Sanne plan je een sollicitatiegesprek in. Na dit gesprek hoor je of je aangenomen bent en krijg je advies bij arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  3
 • Gefeliciteerd

  Yes, aan de slag! Ook jij bent nu officieel een IPKW-er en klaar om te gaan ervaren hoe het is om op het duurzaamste en mooiste bedrijventerrein van Nederland te werken.

  4
uitgelichte vacatures