werken op het IPKW vacatures Arnhem

vacatures Arnhem

Arnhem is de plek als je een vacature zoekt op het gebied van innovatie, energie, duurzaamheid of techniek. Het Industriepark de Kleefse Waard is een broedplaats voor start-ups en innovatieve bedrijven. Hier bouwen ondernemers, overheid en scholen aan de Clean Tech Campus van de toekomst. Zoek jij een uitdagende bouw in de omgeving van Arnhem? Bekijk dan alle vacatures op deze website en wordt ook IPKW-er.

het plaform werken op IPKW

Dit platform is een verenigd initiatief van IPKW, Kracht Recruitment en alle andere bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein. Samen bundelen we onze krachten om zo nieuwe collega's te werven en de volgende stap te zetten in het worden van het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland. Lees de informatie op deze pagina rustig door, onderaan de pagina tref je een aantal uitgelichte vacatures en kun je doorklikken naar het totale vacatureoverzicht.

werkwijze hoe jij op IPKW kunt gaan werken in vier stappen!
 • Solliciteren

  Je bent op zoek naar een nieuwe baan en bent als een blok gevallen voor IPKW. Nu is het moment om de volgende stap te zetten. Je solliciteert op de vacature en hoort binnen enkele dagen meer.

  1
 • Selectie

  Onze recruiter Sanne neemt jouw sollicitatie in behandeling. Bij een match brengt zij je in contact met het bedrijf en binnen enkele dagen hoor je of je op gesprek mag of dat er nog andere mogelijkheden voor je zijn op de IPKW.

  2
 • Op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek. Samen met Sanne plan je een sollicitatiegesprek in. Na dit gesprek hoor je of je aangenomen bent en krijg je advies bij arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  3
 • Gefeliciteerd

  Yes, aan de slag! Ook jij bent nu officieel een IPKW-er en klaar om te gaan ervaren hoe het is om op het duurzaamste en mooiste bedrijventerrein van Nederland te werken.

  4