Civiele Techniek H2O-Drones

werken bij H2O-Drones

over H2O-Drones

H2O Drones inspecteert verkoopt ROV’s en kan ook worden ingehuurd om de inspecties zelf uit te voeren! Met kennis en ervaring van de wereld onderwater zijn wij nu met geavanceerde onderwaterdrones altijd een stap voor! Bij H2O Drones staat veiligheid altijd voorop. Dit is dan ook het kernpunt van onze organisatie. Veiligheid kan op veel verschillende manieren worden behaald.  Een van de missies van H2O Drones is het beperken van duikongevallen. Dit kan nu al met onderwaterdrones… Daarom is ons motto: “de nieuwe standaard in onderwaterinspecties”.

cultuur bij H2O-Drones

Met een team van jong en oud delen wij op veel verschillende vlakken ervaring en expertise! Werken met technologie zit bij ons in het bloed: computers, robots, drones en nog veel meer… Van start-up uitgroeien tot marktleider is ons doel! Ons team is ambitieus, en heeft vertrouwen in elkaar. Op basis van vertrouwen krijgt ons personeel de vrijheid om eigen inbreng te geven en taken te volbrengen. De branche is zeer dynamisch, en als bedrijf zijn wij dat dan ook. Continue innoveren en out-of-the-box denken staat daarom hoog in het vaandel.

toekomstperspectief

 • over 1 jaar

  Wij werken hard aan onze groei! Ons doel is om over één jaar anderhalf keer zoveel inspecties te doen dan vandaag.

 • over 5 jaar

  Over 5 jaar weet iedereen in onze branche de weg naar H2O-Drones te vinden, wij zijn dè specialist in ons vak.

 • over 10 jaar

  Met de beoogde groei en de ervaring die we daarmee opdoen, kan het niet anders dan dat we over 10 jaar markleider zijn in onze nichemarkt van onderwaterinspecties.

groeien met H2O-Drones

Grote partijen zoals Shell, Rijkswaterstaat, Tebezo, Dura Vermeer en Valk de Groot zijn al klant bij ons, en wij hebben de ambitie om de hele markt over te nemen!  Zo willen wij in 5 jaar marktleider zijn op het gebied van onderwaterinspecties. Ons werkgebied zit in Nederland, België en Duitsland maar wij hebben ook al diverse opdrachten uitgevoerd in Bonaire, Italië en hier komen binnenkort nog meer landen bij! Voordat de concurrentie te groot wordt, zijn wij dus marktleider! Zo wordt Nederland: 

 • Veiliger
 • Duurzamer
 • Datagerichter

En wij willen jouw hulp om dit te realiseren!

branches
 • Maritiem en scheepsvaart

  Het helpen van Rijkswaterstaat, douane en PreventSurvey. Wij staan voor iedereen klaar om hoogwaardige kwaliteitsinspecties uit te voeren, volledig onafhankelijk.

  1
 • Industrie

  Werkend voor Shell inspecteren wij leidingen, watertanks en andere watergebonden assets. Zo zorgen wij voor veiligheid op plekken waar geen mensen kunnen komen.

  2
 • Search and Rescue

  Het redden of opsporen van drenkelingen, het veilig houden van duikers in moeilijke situaties en de snelle inzetbaarheid maakt een ROV onmisbaar in de Search and Rescue!

  3
 • Onderwaterwerkzaamheden

  Alle watergebonden assets kunnen onder de waterlinie veilig en datagericht geïnspecteerd worden met een onderwaterdrone. Veiligheid en duurzaamheid staat hier hoor in het vaandel.

  4