Werken op IPKW voor deelnemers

wat is het platform Werken op IPKW?

Werken op IPKW is een uniek recruitment platform, specifiek ontworpen voor het bruisende Industriepark Kleefse Waard (IPKW) door Kracht Recruitment. Het platform is opgericht samen met IPKW met één doel: een gezamenlijke talentpool opbouwen om in de groeiende personeelsbehoefte te voorzien. En, om de online zichtbaarheid van de IPKW-community en haar bedrijven te ondersteunen. Dankzij onze cutting-edge aanpak en de nieuwste innovaties in online recruitment, kunnen deelnemende bedrijven veel tijd en geld besparen. Als deelnemer profiteer je van de expertise van een gespecialiseerd recruitment- en marketingbureau zonder het, daarbij horende, hoge prijskaartje.

de voordelen van Werken op IPKW

Bij Werken op IPKW draait het niet alleen om het invullen van jouw vacatures, maar ook om het versterken van jouw employer brand (werkgeversmerk), het optimaliseren van jouw recruitmentstrategie en nog veel meer! Deelnemen aan onze community betekent dus niet alleen meer én sneller kandidaten aannemen, maar ook profiteren van e kennis en ervaring van gespecialiseerde recruitment- en marketingspecialisten. Tel je daar bij op dat een gezamenlijke inspanning beter werkt dan losse individuele inspanningen. Dan weet je dat Werken op IPKW een grote kans is om jouw organisatie beter op de kaart te zetten. 

Deze synergie tussen de wervingsinspanningen biedt je nog een extra voordeel: als deelnemer profiteer je van een gezamenlijke talentpool. Kandidaten die jij afwijst kunnen wel heel goed passen bij een collega-deelnemer. Dat zien we in de praktijk ook terug. In feite komt 60% van alle plaatsingen op IPKW voort uit deze pool. Meer dan de helft van de kandidaten die starten via Werken op IPKW zijn dus eerder door een andere deelnemer afgewezen. Daar profiteer jij van.

Bovendien stimuleren onze online campagnes jouw naamsbekendheid en merk in de regio. Met een overvloed aan vacatures en budgetten, garanderen we een hogere conversie en dus meer sollicitaties. En het beste van alles? We verminderen de time-to-hire met 55%, waardoor je in slechts 26 dagen de ideale kandidaat kunt aantrekken. Daarnaast bieden we vaste, lage tarieven voor onze diensten, waardoor je minimaal 40% bespaart op een standaard werving- en selectiefee.

de resultaten

Onze aanpak heeft bewezen succesvol te zijn: we hebben meer dan 50.000 bezoekers naar onze site getrokken, hebben meer dan 3.000 sollicitaties ontvangen en we zijn er trots op dat we 80 nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen op IPKW bij 30 deelnemende bedrijven. We nodigen jou als organisatie gevestigd op IPKW of actief in de ernergietransitie uit om deel uit te maken van ons succes. Word lid van onze levendige innovatieve community!

dit zijn wij

de gezichten achter Werken op IPKW

  • Sanne Werken op IPKW
    Ik ben Sanne. Ik ben sinds 2018 werkzaam in recruitment. Sinds 2019 ben ik al IPKW'er! Elke dag zie ik mensen op IPKW werken aan een gezamenlijk doel, namelijk de wereld een beetje duurzamer maken. Super tof! Mijn werk als recruiter is vaak heel erg dankbaar. Een werkweek duurt lang als je niet op je plek zit, ik help je graag een passende baan vinden op een leuke werkplek. Het terrein van IPKW maakt werken ontzettend leuk en dynamisch, er is meer dan voldoende te ondernemen. Neem gerust contact met me op en ik vertel je er alles over!
  • Fleur Werken op IPKW
    Aangenaam! Mijn naam is Fleur en ik ben sinds februari 2023 werkzaam bij Werken op IPKW. Samen met Sanne struin ik het bedrijventerrein af en help ik mensen bij het vinden van een passende baan. Super gaaf om op deze manier betrokken te zijn bij de energietransitie én de bedrijven op IPKW te helpen groeien. Mensen helpen bij het vinden van een baan en in verbinding brengen met bedrijven op het terrein. Daar krijg ik energie van! Waar krijg jij energie van? Neem gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee over jouw toekomst binnen IPKW.