ontdek jouw carrièrekansen vandaag nog talentpool

schrijf je in voor de talentpool

Heb je altijd al willen werken op een unieke, innovatieve en duurzame locatie zoals Industriepark Kleefse Waard (IPKW)? Met onze Talentpool wordt het vinden van jouw droombaan een stuk eenvoudiger. Sluit je aan bij de Werken op IPKW Talentpool en laat onze geavanceerde recruitment algoritmes en onze ervaren recruiters, Sanne en Fleur, de perfecte carrièrekansen voor je vinden.

waarom de talentpool?

Het zoeken naar de juiste baan kan tijdrovend zijn. Lang niet altijd staan alle vacatures daadwerkelijk online gepubliceerd. Dat proces willen we voor jou vergemakkelijken. Wanneer je je inschrijft in onze talentpool, gebruiken wij de modernste recruitmentsystemen, algoritmes en AI om de ideale vacatures voor jou te selecteren. Op de achtergrond worden alle actuele en conceptvacatures geraadpleegd om op basis van jouw gegevens te kijken wat het best passend is. Daarmee bespaar jij kostbare tijd omdat je niet langer hoeft te zoeken

een unieke kans voor jouw carrière

Het IPKW is een hotspot van innovatie, waar bedrijven gericht op energie, duurzaamheid en innovatie gevestigd zijn. Door je aan te melden voor onze talentpool, krijg je toegang tot exclusieve vacatures en unieke kansen om bij een van deze bedrijven te werken. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de energietransitie en mee te bouwen aan een duurzame toekomst.

hoe werkt de talentpool in 4 stappen naar jouw droombaan
 • Inschrijven

  Neem de eerste stap naar je droombaan in de energietransitie door je aan te melden voor onze talentpool. Klik op de button onderaan deze pagina. Het duurt slechts een paar minuten.

  1
 • Profiel aanvullen

  Via een beveiligde applicatie vertel je ons meer over jezelf, jouw wensen en jouw ambities. Door je profiel aan te vullen, kunnen we beter begrijpen welke vacatures het best bij jou passen.

  2
 • Matchen

  Met de nieuwste recruitmenttechnieken en onze ervaren recruiters, Sanne en Fleur, maken we de best mogelijke match. Op de achtergrond zoeken we voor jou naar die droombaan.

  3
 • Relevant aanbod

  Je ontvangt slechts de vacatures die perfect passen bij jouw profiel en ambities. Geen spam dus. Jouw carrière op het IPKW is daarmee binnen handbereik. Sanne of Fleur neemt contact met je op om de kansen te bespreken.

  4