Werken op IPKW voor kandidaten

het platform Werken op IPKW

Werken op IPKW jouw kans om te werken voor de meest innovatieve en duurzame bedrijven op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Zij zijn volledig gericht op duurzaamheid, clean energy en de energietransitie. We hebben dit platform speciaal gemaakt om jou te verbinden met jouw droombaan op de Clean Tech Campus van de toekomst. Met de nieuwste innovaties in online recruitment maken we jouw zoektocht naar de ideale baan gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren.

voor wie is het platform?

IPKW gelooft in een inclusieve maatschappij waarin iedereen mee kan doen.

professionals

‘Wij zijn geen denkers maar doeners, maar we doen nooit iets ondoordacht’. Dat is de mindset van een echte IPKW’er. We hebben mensen nodig die innovatieve ideeën kunnen bedenken en uitvoeren. Dit vraagt om een integrale aanpak en gemotiveerde medewerkers. ICT’ers, ingenieurs, productiekrachten, zakelijke dienstverleners en creatieve denkers met visie. 

studenten

‘Zien wat je bedenkt’, op IPKW kan dat. Je ideeën bedenken, maken, testen en verbeteren op dezelfde locatie. Een ontzettend goede leerschool! In onze O-zone werken ondernemers en overheid samen met onderwijs. Als student onderzoek je over meerdere jaren één groot vraagstuk. Geen kleine fictieve opdrachten bij verschillende bedrijven, maar als volwaardig sparringpartner voor jouw onderzoek een bijdrage leveren aan de verduurzaming! Dat is pas een kickstart voor je carrière! 

mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of arbeidsbeperking krijgen een plek op het park, bijvoorbeeld als parkbeheerder. We moedigen onze huurders aan om hetzelfde te doen. Door het leggen van verbindingen én door sociaal ondernemen, vergroten we de duurzaamheid van het park in de breedste zin.

de voordelen van Werken op IPKW

Bij Werken op IPKW draait het allemaal om het vinden van de perfecte match tussen jou en een vacature bij een van de aangesloten bedrijven. Onze gezamenlijke talentpool geeft je toegang tot een breed scala aan mogelijkheden, waardoor je kansen om de perfecte baan te vinden verdubbelen. Onze focus ligt op zowel de vacatures als de bedrijfscultuur, zodat je niet alleen een functie vindt die bij je past, maar ook een community waarin je je thuis voelt! Je profiteert van één totaaloverzicht van vacatures op het IPKW.

ontdek het platform zelf

Dankzij Werken op IPKW hebben al meer dan 80 professionals een nieuwe werkplek gevonden bij 30 verschillende bedrijven op IPKW. In 2022 hebben al meer dan 50.000 bezoekers de weg gevonden naar het platform. Wij nodigen jou uit om ook deel uit te maken van de toekomst op het gebied van duurzaamheid en energie. Til jouw loopbaan naar een hoger niveau bij de meest duurzame bedrijven van Nederland.

dit zijn wij

de gezichten achter Werken op IPKW

 • Sanne Werken op IPKW
  Ik ben Sanne. Ik ben sinds 2018 werkzaam in recruitment. Sinds 2019 ben ik al IPKW'er! Elke dag zie ik mensen op IPKW werken aan een gezamenlijk doel, namelijk de wereld een beetje duurzamer maken. Super tof! Mijn werk als recruiter is vaak heel erg dankbaar. Een werkweek duurt lang als je niet op je plek zit, ik help je graag een passende baan vinden op een leuke werkplek. Het terrein van IPKW maakt werken ontzettend leuk en dynamisch, er is meer dan voldoende te ondernemen. Neem gerust contact met me op en ik vertel je er alles over!
 • Fleur Werken op IPKW
  Aangenaam! Mijn naam is Fleur en ik ben sinds februari 2023 werkzaam bij Werken op IPKW. Samen met Sanne struin ik het bedrijventerrein af en help ik mensen bij het vinden van een passende baan. Super gaaf om op deze manier betrokken te zijn bij de energietransitie én de bedrijven op IPKW te helpen groeien. Mensen helpen bij het vinden van een baan en in verbinding brengen met bedrijven op het terrein. Daar krijg ik energie van! Waar krijg jij energie van? Neem gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee over jouw toekomst binnen IPKW.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
werkwijze ontdek hoe jij in vier stappen op IPKW aan de slag kan!
 • Solliciteren

  Ben je op zoek naar een nieuwe baan en enthousiast over IPKW? Dan is het tijd om de sprong te wagen! Solliciteer op een vacature die jou aanspreekt en geven je binnen enkele dagen een update.

  1
 • Screening

  Onze recruiters, Sanne en Fleur, nemen jouw sollicitatie onder de loep. Als er een match is, maken zij de connectie met het bedrijf. Binnen enkele dagen weet je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek of dat er andere kansen voor je zijn op IPKW.

  2
 • Op gesprek

  Yes! Je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Samen met Sanne of Fleur plan je dit in. Na het gesprek krijg je te horen of je bent aangenomen. Ook ontvang je advies over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden bij het bedrijf.

  3
 • Gefeliciteerd

  Hoera, het is tijd om aan de slag te gaan! Je bent nu officieel een IPKW'er. Maak je klaar om te ervaren hoe het is om te werken op het mooiste en duurzaamste bedrijventerrein van Nederland.

  4

succesverhalen

zij werken al op op IPKW

 • Bas Chief Operational Officer bij Nedstack
  Stel je voor: je zoekt een baan in de hernieuwbare energie, komt in aanraking met industriepark Kleefse Waard (IPKW). En ineens zit je in een sneltrein van kennismakingsgesprekken om je droombaan te vinden op IPKW. Dit overkwam Bas! Bas is sinds augustus 2022 aan het werk als COO bij Nedstack. Samen met Sanne Pas, Cosultant Werken op IPKW, vond Bas een passende uitdaging bij Nedstack waarin zijn wensen samenkwamen.
 • Thomas R&D Engineer bij Plantics
  Thomas werd door Sanne bij Plantics geplaatst als R&D Engineer. Zijn liefde voor technologie en milieu is nu gericht op het ontwikkelen van biologisch afbreekbare plastics, en hij draagt zo bij aan de positieve impact van IPKW.
 • Luuk Accountmanager bij WATTSUN
  Luuk werd door Sanne bij WATTSUN geplaatst als Accountmanager. Met zijn gedrevenheid en passie voor hernieuwbare energie helpt hij nu bij het ontwikkelen van draagbare energieoplossingen, en draagt zo bij aan de duurzaamheidsmissie van IPKW
 • Janine Office Manager bij Plantics
  Janine vond haar perfecte match bij Plantics als Officemanager, dankzij Fleur's bemiddeling. Ze is nu de drijvende kracht achter het kantoor, in een omgeving die streeft naar een wereld zonder plastic afval.
 • Charlotte Projectmanager bij Floading
  Charlotte werd door Sanne bij Floading geplaatst als Projectmanager. Haar passie voor duurzaamheid heeft haar naar IPKW geleid, waar ze nu strategieën uitrolt om elektrisch laden toegankelijker te maken.
 • Boy Field Sales Executive Systems bij TÜV Rheinland
  Boy werd door Sanne bij TUV Rheinland geplaatst als Sales Executive. Zijn scherpe zakelijke inzicht helpt het bedrijf om duurzame technische oplossingen aan te bieden en het succes op de Cleantech Campus voort te zetten.