Industrie Accsys Technologies

werken bij Accsys

Accsys is een snelgroeiende organisatie met een specifiek doel: "Veranderen van hout om de wereld te veranderen."

Zij combineren op een inventieve wijze chemie en technologie om uiterst duurzame, dimensiestabiele en hoogwaardige houtproducten te maken, die nieuwe mogelijkheden bieden voor de bebouwde omgeving. Daarmee bieden wij de wereld de mogelijkheid om duurzaam te kunnen bouwen.

 •  
 •  
 •  
 •  

cultuur

Accsys heeft een wereldwijde kans om impact te maken door middel van hun doel: “Veranderen van hout om de wereld te veranderen.” Ze streven ernaar om als bedrijf te slagen en te groeien, geleid door dit doel, hun strategie te volgen en te handelen in overeenstemming met hun waarden. Deze waarden vertegenwoordigen waar ze in geloven, en ze gebruiken deze allemaal om de strategie en acties te sturen.

 • Wees ambitieus

  Bij het verwezenlijken van onze ambities kunnen we fouten maken, maar we moeten niet bang zijn om dingen te proberen. We zullen altijd van onze ervaringen leren.

 • Respecteer en waardeer

  We handelen met integriteit en authenticiteit, moedigen samenwerking aan en bouwen vertrouwen op door inclusie en wederzijds respect. Als team zullen we hierin slagen.

 • Wees toegewijd

  Duurzaamheid en onze impact op de samenleving staan centraal in wat we doen – niet alleen voor onze producten, maar ook voor de manier waarop we werken. Zij begeleiden onze besluitvorming binnen het hele bedrijf.

Bij Accsys veranderen ze snelgroeiend, FSC® gecertificeerd hout in een bouwmateriaal dat betere eigenschappen heeft dan niet-natuurlijke bouwmaterialen. Het geacetyleerde hout concurreert op het gebied van prestaties en draagt bij aan de kringloopeconomie. Het houdt jarenlang CO2 vast en is afkomstig uit volledig duurzame bronnen. 

Bij Accsys zetten ze zich in voor een duurzame en schone planeet. Door het hout te veranderen, veranderen ze indirect ook de wereld. Accsys draagt zo door middel van haar acitiviteiten, duurzame prodcten en voordelen voor de bio-cyclus van de circulaire economie bij aan een betere wereld.