Zakelijke Dienstverlening Kracht Recruitment

werken bij Kracht Recruitment

waar willen en kunnen samenkomen!

Kracht Recruitment is een arbeidsbemiddelaar in de bouw en techniek. Wij zijn een specialist in het helpen en begeleiden van technische professionals van een goede naar een betere baan. Dit zodat zij hun carrière naar een hoger plan kunnen tillen. Onze jarenlange ervaring en specialistische marktkennis heeft gezorgd voor een ijzersterk netwerk van opdrachtgevers en een reputatie van specialist bij onze kandidaten, maar wat ons echt uniek maakt is onze filosofie: "Werken vanuit Kracht". Dat is doen waar je goed in bent én doen wat je leuk vindt.

een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland

Je kunt ons omschrijven als een dynamische en snelgroeiende organisatie waarin werkplezier, professionaliteit, kwaliteit en resultaat hand in hand gaan. In onze organisatie staat het principe 'work smart, play hard' centraal. Dat met resultaat, want in 2020 hebben we voor de derde keer op rij een FD Gazellen Award gewonnen en daarmee behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland! Bij ons heerst er een topsport cultuur en kom je terecht in een 'winning team'. Hard werken, successen boeken en hard genieten dat is waar Kracht voor staat. Oja, én wij durven successen groots te belonen!

win met ons!

Ben jij iemand die elke dag het beste uit zichzelf én het team wil halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Kracht praten we over kansen en ambities. Problemen zien wij als uitdagingen en die zetten we om in mogelijkheden. We zijn eager-to-learn, maar bovenal gericht op het resultaat voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Een winning team zijn, dat doe je samen en daarom helpen we elkaar, dagen we elkaar uit, dragen we kennis over, gunnen we elkaar succes en motiveren we elkaar. Naast presteren en het bereiken van onze doelen genieten we van de weg naar ontwikkeling. Maar, bij succes hoort ook falen, vallen en weer opstaan. Juist daarin helpen en begeleiden we elkaar. Wil jij onderdeel zijn van ons team? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op!

onze visie

Wij willen een grote impact maken op de technische arbeidsmarkt vanuit onze filosofie ‘Werken vanuit Kracht’. Wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever. Zo dragen we bij aan de beste arbeidsrelatie die je je kunt wensen. De kracht van deze filosofie ervaren we dagelijks zelf. Bij Kracht werken intrinsiek gemotiveerde consultants met passie voor hun vak. Wij willen zoveel mogelijk professionals en organisaties dit fenomeen laten ervaren en daarmee een toonaangevende speler worden in de recruitment van technisch personeel. Dit doen we door intensieve en persoonlijke relaties op te bouwen met onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze succesformule is: een krachtig en hecht netwerk, gecombineerd met specialistische kennis van de branche, persoonlijke aandacht en de modernste recruitmenttechnieken.

aan het woord

onze Krachtpatsers

  • Thijs Peeters Marketing Manager

    Werken bij Kracht is gaaf omdat je de kans krijgt te laten zien wat je waard bent. De kans om jouw potentieel te benutten en om je ambities waar te maken. Daarbij staan vrijheid, discipline en verantwoordelijkheid krijgen centraal. Je moet het zelf doen, maar op de weg naar succes krijg je hulp en training genoeg. Samen strijden, samen vallen en weer opstaan, samen successen vieren en samen groeien.

  • Sanne Pas Consultant Werken op IPKW

    Bij Kracht behaal je het resultaat niet alleen, maar doe je dit samen. In mijn functie werk ik veel samen met de consultants. Op het moment wanneer ik met vragen zit of input van anderen nodig heb, staan ze gelijk klaar om je te helpen. Naast collega's zijn het ook vrienden geworden. De borrels, bedrijfsuitjes en de skivakantie zijn zo gaaf!