Logistiek Airhunters

werken bij Airhunters

Airhunters biedt eigenzinnige transportoplossingen, die niet alleen duurzamer, maar ook significant goedkoper zijn. Wij maken gebruik van vrachtwagens die toch al onderweg zijn. Wij voegen geen vrachtwagens toe aan het verkeer, maar zoeken op basis van de specifieke zendingen van onze klanten naar ruimte. Wij zijn letterlijk ‘airhunters’.

ontdek Airhunters

 • locatie
  Westervoortsedijk 73 6827 AV Arnhem Dockoffice
 • “” Erik Roelevink
 • meer met minder

  Meer transporteren met minder transport bewegingen, verhogen van efficiëntie in transporten door gebruik te maken van lege ruimtes.

  Vanuit onze jarenlange ervaring in de transportwereld zien we volop kansen voor slimmer transport. Lege ruimtes benutten en zendingen laten meeliften op bestaande transporten. We noemen dat ook wel ‘cargopoolen’. Daarmee bieden we klanten de scherpste deals en de maatschappij minder files en CO2 uitstoot.

  De transportwereld is sterk gefragmenteerd. Veel concurrenten, van groot tot klein. Specialisten en totaalaanbieders. Met focus op lage prijs óf hoge service. Beide zie je weinig. Niemand heeft een actueel en goed marktoverzicht en werkt 100% onafhankelijk.

  Tijd voor airhunters om hier verandering in te brengen!

join us!

jouw toekomstige collega's

 • Erik

  Perfectionistisch en creatief. Ik hou van zeilen, skiën en motorrijden. Heb ruim 20 jaar ervaring in de transport, o.a. opgedaan bij Wim Bosman in de functies van operations manager, area manager transport, manager customer service en uiteindelijk directeur sales en marketing.

 • Jos

  Ik ben opgeleid als strategic product designer, maar ik ben nu vol overtuiging Hunter! Het is erg leuk klanten te verrassen met uitzonderlijk goede transportoplossingen.

 • Menno

  Net afgestuurd in accountmanagement en klaar voor de uitdaging om theorie in de praktijk toe te passen bij het eigenzinnige bedrijf airhunters. 100 % klanttevredenheid (of meer) is mijn streven…