Energie All in Power

werken bij All in Power

Het is de missie van All in power iedereen enthousiast te maken over duurzame energie en de energietransitie te versnellen. Dit doen wij met ons platform waarmee we de business case en betaalbaarheid van duurzame energie verbeteren. 100% van alle energie duurzaam, dát is ons doel!

Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers, of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn, ons platform maakt het mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor onze doelgroepen als bijvoorbeeld; professionele ontwikkelaars, energie coöperaties, VVE’s, bedrijvenparken of agrariërs. Met ons innovatieve platform ontzorgen wij onze klanten volledig en bieden wij hen de mogelijkheid om zelf hun stroom te verkopen als waren ze energieleverancier. Vanzelfsprekend functioneren wij als daadwerkelijke energieleverancier onder toezicht van de ACM (autoriteit consument en markt).

  •  
  •  
  •  

de cultuur van All in Power

Een explosieve groei gerealiseerd met een klein, jong en energiek team! Dat is hard werken, maar bij All in power gaat dat gepaard met gezelligheid en flexibiliteit. Dagelijks werken we aan onze missie: Iedereen enthousiast maken over duurzame energie en de energietransitie te versnellen. Wil jij met ons team mee op missie? Dan is het goed om een paar van onze kernwaarde te weten, we zijn 100% transparant, we houden van duurzaam en zijn innovatief. Dat geldt niet alleen naar buiten, maar op de eerste plaats intern.

uitgelichte vacatures