Energie Ecovolt

werken bij Ecovolt

Hoogspanning engineren voor het windpark op de 2de Maasvlakte, het grootste zonnepark in Nederland óf voor het festival Mysteryland? Dat doet Ecovolt! Zij zijn een engineerings- en projectmanagementbureau gespecialiseerd in hoogspanning. Ecovolt houdt zich bezig met onder anderen haalbaarheidsonderzoeken en technisch ontwerpen. Elk project is anders. De een klein en gestandaardiseerd, de ander maatwerk en complex. Een uitstekende samenwerking met de klant om samen tot de beste oplossing te komen. Dit is waar Ecovolt voor staat!

We make the connection!

Verbinding gaat verder dan techniek. Daarom zijn ze gevestigd in Connectr Shared Office op het IPKW terrein, een sfeervol industrieel gebouw én het hart van de energietransitie. In de dynamisch energiesector sta je nooit stil, jij als medewerker van Ecovolt ook niet. Er wordt geïnvesteerd in jou als mens en professional door bijvoorbeeld cursussen en specialisaties. Vanwege de aanhoudende groei aan opdrachten is Ecovolt opzoek naar een Engineer Hoogspanning die zin heeft in een nieuw avontuur!

We doen wat ons energie en perspectief geeft!

werkwijze
 • advies

  Ecovolt maakt haalbaarheidsstudies voor hun klanten die nodig is om de zonne- en windprojecten of alternatieve stroomvoorzieningen te realiseren.

  1
 • ontwerpen

  Ecovolt ontwerpt en berekent alle aspecten van de netaansluiting en hoog- en middenspanning infrastructuur, bijvoorbeeld voor hoogspanningstracés en hoogspanningsinstallaties.

  2
 • projectmanagement

  Ecovolt kan opdrachtgevers ook ontzorgen door na de engineering ook de begeleiding en eindcontrole over de uitvoering op zich nemen.

  3
 • Kwaliteitscontrole

  Kwaliteit is een belangrijk speerpunt voor Ecovolt. Het opstellen van inspectieplannen en 'hold- en witness points' zijn belangrijk om de klant de hoogte kwaliteit te kunnen garanderen!

  4
 •  
 •  
 •  
 •  

toekomstperspectief

Ecovolt wil doorgroeien tot een middelgroot engineering en consultancybureau van circa 15 personen en een zeer platte organisatievorm. Op deze wijze borgen wij het persoonlijke in de organisatie en onderlinge samenwerking. Welke functie je ook bekleedt, je zult altijd ‘the connection’ maken met de klant om de behoefte te begrijpen.

 • Engineer

  Hoogspanningsoplossingen engineren voor bijvoorbeeld het festival Mysteryland? Jij bent specialist voor het deel van zo'n project. Rekenen en tekenen is helemaal jouw ding!

 • Lead Engineer

  Tijd om de stap naar Lead Engineer te zetten. Jij bent het technisch geweten voor het hele project! De klant en Projectmanager vertrouwen blind op jou.

 • Projectmanager

  Als Projectmanager begeleidt jij de klant tijdens het hele project. Planning, wet- en regelgeving en bijvoorbeeld externe partijen inschakelen. Jij faciliteert in alles wat de klant nodig heeft!