Energie EScom

werken bij EScom

over EScom

Innovatiever, betrouwbaarder en duurzamer, Escom benadert de energietransitie anders dan gebruikelijk in de markt. Vanuit een perspectief van samenwerking functioneert EScom als de verbindende factor tussen alle marktpartijen. Escom genereert overzicht en neemt niet alleen verantwoordelijkheid voor het systeem maar ook voor het resultaat.

Als energiearchitect komen we met de meest economische oplossing voor de specifieke situatie van de klant. We maken daarbij gebruik van onze brede kennis van innovatieve oplossingen en van ons netwerk van gerenommeerde leveranciers en partners. Door onze modulaire aanpak zijn we op de langere termijn ook in staat om installaties aan te passen aan de nieuwste technieken. Ons aanbod omvat: advies, ontwerp, subsidieaanvragen, uitvoering, onderhoud tot en met het gegarandeerd leveren van warmte.

cultuur bij EScom

Bij EScom geloven we in samenwerking met eenzelfde visie; Nederland zo goed en snel mogelijk verduurzamen. Bij EScom worden mensen uitgedaagd anders te denken en worden mensen eerlijk beloond. Omdat we weten dat de mensen de organisatie maken en wij ook met personeel duurzaam willen omgaan. EScom is een jong bedrijf waar we snappen dat plezier in je werk belangrijk is. We dagen onze mensen uit, vinden een fijne werksfeer belangrijk, vragen om een stapje extra te doen als dat nodig is en vieren onze successen ook met z’n allen!

join us!

je toekomstige collega's

 • Menno Esmeijer Operations Manager

  Tijdens mijn studie Bedrijfskunde ben ik in aanraking gekomen met zonnepanelen en duurzaamheid. Daarna heb ik nog een tijd gewerkt bij een bedrijf dat zich richtte op NulOpDeMeter woningen. Daar heb ik kennis gemaakt met Albert en me aangesloten bij EScom. Onze gezamenlijke visie; Nederland verduurzamen, zo goed en zo snel mogelijk. En hierbij richten we ons op duurzame warmte! Want daar zit de uitdaging in de komende jaren. Wij leveren warmte vanaf de subsidieaanvraag, tot zelfs 30 jarige exploitatie. Betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam!

 • Albert Dorland Co-Founder

ontdek EScom

 • locatie
  Fokkerstraat 10 3905KV Veenendaal
 • “meedenken met bewoners en corporaties over verduurzamen op een betaalbare manier, zonder in te leveren op comfort is onze kracht!!” Menno Esmeijer
 • over EScom

  Werken bij ESCom geeft voldoening omdat je continu bezig bent om Nederland te verduurzamen. Daarnaast is het altijd gezellig, wordt er hard gewerkt, maar maken we tijd voor een praatje of een biertje op vrijdagmiddag.

   

uitgelichte vacatures