Energie EVO Energie

werken bij EVO Energie

EVO energie is de erkende installateur als het gaat om verkoop en installatie van duurzame energie, is the best  in the business en gevestigd in Doetinchem.

Duurzame energie toegankelijk maken voor iedereen, dat is waar EVO Energie voor staat! Dat doen we door zoveel mogelijk huishoudens te voorzien van zonnepanelen van de beste kwaliteit. Met 10 mensen sterk werkt EVO Energie nu aan aan deze missie, een hechte groep mensen op kantoor en een ploeg harde werkers die de zonnepanelen installeren! Twee voetjes op de grond, dat is de mentaliteit. Toch durven Martin en Hans groot te dromen, hoe meer werknemers zich bij EVO Energie aansluiten, hoe schoner omgeving Doetichem wordt! 

 

 •  
 •  

diensten

 • advies

  In de showroom van EVO Energie geven ze advies op maat. Er wordt samen gekeken met de klant naar alle mogelijkheden.

 • installeren

  Ze zijn natuurlijk gespecialiseerd in zonnepanelen! Met de Solar Specialisten in huis weten zij waar ze over praten.

 • onderhoud

  Ze verhelpen storingen en bieden goed onderhoud aan. Op deze manier behouden ze altijd het optimale resultaat.

 • duurzame producten

  Ze verkopen alleen maar hoogwaardig materiaal, waardoor klanten verzekerd zijn van een veilig en duurzaam systeem.

wie is EVO Energie

'Hoe kunnen we een positieve bijdrage leveren voor het behoud van de mens en natuur?’

De enige conclusie die Hans en Martin Jonker konden trekken is meer focussen op duurzame energie. Als échte ondernemerszonen hebben ze beiden in 2008 hun baan opgezegd, dit was de start van EVO-Energie!

EVO Energie wil zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven voorzien van laadpalen en zonnepanelen. De producten en materialen waar EVO Energie mee werkt is altijd van de beste kwaliteit en ontzettend innovatief! Daarom de naam ‘Evolutionaire Energie’! Duurzame energie moet toegankelijk zijn voor iedereen, dat is de overtuiging van EVO Energie. Een showroom met gastvrije en goed opgeleide medewerkers kan dus ook niet ontbreken.

Op dit moment werken er ongeveer 10 mensen bij EVO Energie. Er werken 5 monteurs die als een geoliede machine bij huishoudens en bedrijven de producten installeren. Daarnaast zit er een hechte groep mensen op het kantoor waar de sfeer altijd gezellig en familiair is! De nuchtere Achterhoekse mentaliteit zit in het DNA van EVO Energie en herken je in alles wat ze doen. De plannen voor komend jaar? EVO Energie staat klaar om heel hard te groeien, om dat te realiseren hebben ze meer mensen nodig die zich bij EVO Energie willen voegen en hun missie helpt te realiseren!

jouw toekomstige collega's

jouw toekomstige collega's

 • Tim Brouwer inkoop & verkoop zakelijk

 • Jolanda Jacobs-Thijssen planning, secretariaat & administratie

 • Bob Gertsen verkoop zakelijk & particulier

 • Hans Jonker technisch directeur

 • Martin Jonker algemeen directeur

uitgelichte vacatures