Industrie Freudenberg

werken bij Freudenberg

Freudenberg biedt wereldwijd haar klanten en de algehele samenleving toekomstgerichte innovaties. Zij maken merkreinigingssystemen, huishoudelijke- en wasverzorgingsproducten. Op het meest duurzame bedrijven terrein van Nederland zit een van de vele locatie gevestigd. Team Arnhem produceert daar microvezeldoekjes en zemen van hoge kwaliteit. Door samenwerkingen met klanten, partners en mensen die gespecialiseerd zijn in wetenschap, ontwikkelt Freudenberg uitstekende producten en technologieën. Op dit moment bestaat het netwerk van deze toffe organisatie uit 35 landen met meer dan 3.000 mensen in dienst. Locatie Arnhem maakt daar onderdeel van uit met ongeveer 25 medewerkers.

missie

wat is de sleutel

Het is niet gemakkelijk om Freudenberg in één zin te beschrijven. Dit komt doordat zij diversiteit beleven, denk aan markten, Business Groups en wereldwijde regio's. En vooral als het gaat om de collega's. Voor hun is diversiteit de sleutel tot creatief teamwork dat leidt tot baanbrekende oplossingen. Hun gezamelijke missie: 'Samen innoveren' 

De medewerkers van Freudenberg werken er elke dag aan om het succesverhaal van deze organisatie voort te zetten. Zie jij jezelf dit ook al doen? Neem dan een kijkje tussen onderstaande vacatures!

de mensen van bovenaf

het management

  • Dr. Mohsen Sohi Speaker of the Board of Management

  • Dr. Ralf Krieger Member of the Board of Management

  • Dr. Tilman Krauch Member of the Board of Management

  • Esther Maria Loidl Member of the Board of Management

uitgelichte vacatures