Bouw Karbouw

werken bij Karbouw

Bouwbedrijf Karbouw is specialist in herontwikkeling van bestaand vastgoed, binnenstedelijke nieuwbouw, verbouw en het bouwen van scholen. Vanuit Arnhem en Amersfoort ondersteunen wij onze opdrachtgevers. Van schetstafel tot realisatie en we blijven ook na oplevering betrokken door onderhoud en beheer.

werkwijze van Karbouw

Vanaf de schetstafel tot realisatie en na oplevering door beheer. Karbouw neemt de zorg van het project uit handen.

  • Planvorming

    Als bouwer denken wij graag mee in de ontwerp- en ontwikkelfase van een project. Zo kunnen we continu alert zijn op verbeteringen in kwaliteit en kostenbesparingen.

  • Realiseren

    Voor de realisatie van onze projecten maken wij slim gebruik van grondstoffen en producten. Wij werken met betaalbare en duurzame producten!

  • Beheren

    Voor zowel nieuwbouw als bestaande projecten kunnen wij het technisch beheer en onderhoud verzorgen. De wensen van de gebruiker zijn daarbij het uitgangspunt.

werken bij Karbouw

Bij ons bouwbedrijf zijn we altijd op zoek naar geschikte kandidaten om onze openstaande vacatures te vullen. Heb jij wat we zoeken? Werken bij Karbouw betekent samen met enthousiaste collega’s werken aan de mooiste projecten en de kans om jezelf te ontwikkelen. Wil jij met ons aan de weg timmeren? Bekijk nu onze vacatures voor in de bouw in Amersfoort en Arnhem.

Ben je op zoek naar vacatures voor in de bouw in regio Arnhem of Amersfoort? Dan zit je goed bij Karbouw. Ons bedrijf is gevestigd in deze twee regio’s en is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste werknemers. Van Werkplaatstimmerman tot Projectleider; wij verwelkomen je graag binnen onze organisatie. Werken bij Karbouw betekent onderdeel uitmaken van een innovatief, allround team. Al onze medewerkers delen dezelfde passie: met samenwerking een project zo goed mogelijk uitvoeren, van A tot Z.

word specialist bij Karbouw

Wanneer je solliciteert voor een van de vacatures van ons bouwbedrijf, solliciteer je voor een plek in ons team van specialisten. Wij zijn specialist in herontwikkeling van bestaand vastgoed, binnenstedelijke nieuwbouw en scholenbouw. Bij ons zijn de wensen van de klant altijd het uitgangspunt. Daarom denken we altijd mee met de klant, van ontwerp- tot ontwikkelfase. Op deze manier blijven wij de specialist in bouw. Of je nu op zoek bent naar vacatures in de bouwsector te Amersfoort of Arnhem, bij Karbouw ben je in beide gevallen aan het juiste adres. Onze vestigingen in deze regio’s kunnen altijd nieuwe specialisten gebruiken. Wacht daarom niet te lang en stuur je cv!