Industrie Misti

werken bij Misti

Scheepsreparatiebedrijf Misti is opgericht in 1984 en was jarenlang gevestigd aan de Nieuwe Kade in Arnhem. Hier werd gewerkt aan scheepsreparaties, scheepsbouw en scheepskranenbouw. In 2007 is de misti verhuist naar de nieuwe haven van Arnhem en verder ontwikkeld tot kleine scheepswerf. In 2018 is de Misti overgenomen en verhuist naar een hal naast de drijvende werf zal zich nu richten op de producten; scheepskranen en telescopische spudpalen. Misti ontwerpt, realiseert en onderhoud die producten als de beste in Europa. Misti  is een bedrijf waar passievolle werknemers unieke producten bouwen voor een niche in een specifieke markt. In hetzelfde gebouw is Fransen Technical Services, een elektrotechnische bureau gevestigd welke de elektrotechniek voor de producten ontwikkeld. De werf wordt ingezet voor de inbouw van de producten.

diensten van Misti
 • Scheepskranen

  Misti is met 35 jaar ervaring de specialist op het gebied van scheepskranen. Autokranen worden veruit het meest geplaatst, maar we zijn volledig vertrouwd met bunkergieken, gangway en Davit kranen. De kranen zijn ook geschikt voor offshore doeleinden en toepassingen op de vaste wal.

  1
 • Spudpalen

  Met een spudpaal kan je een schip sneller, veiliger en efficiënter afmeren. Steeds meer binnenvaartschepen en pleziervaartuigen kiezen voor een Misti-spudpaalsysteem! Elke studpaal wordt op maat gemaakt afhankelijk van de klantwens. Onze studpalen zijn betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk en uitgerust met infraroodcamera.

  2
 • Service

  Misti is volledig uitgerust om service te kunnen verlenen aan alle door ons geleverde producten. Onze monteurs hebben jarenlang ervaring en kennen de verschillende constructies door en door. Voor noodgevallen staat het serviceteam altijd 24/7 voor u klaar om snel tot een oplossing te komen.

  3
 • Advies en VR

  Misti kan volledig op maat gemaakte kranen leveren voor specialistische toepassingen. Via technische tekeningen maken wij een visualisatie van het ontwerp voor de klant. Misti heeft de elektrotechnische aansturing zelf ontwikkeld, inclusief de handbediening. Dit maakt dat we altijd maatwerk kunnen leveren.

  4