Zakelijke Dienstverlening MODINT Credit & Finance

werken bij MODINT Credit & Finance

CRDT Credit & Finance is een EU-onderneming op het gebied van creditmanagement. Wij verzorgen al meer dan 75 jaar financiële diensten als incasso, debiteurenbeheer, kredietverzekeringen, financiering en juridisch, financieel advies. Met ons label MODINT Credit & Finance zijn wij marktleider in de sectoren fashion, sport, schoenen, textiel en home & living binnen de Benelux, DACH en Denemarken. Onder het label van CRDT servicen we onze klanten buiten de genoemde sectoren, waaronder enkele IPKW-huurders. Op de duitse markt zijn wij actief met een eigen vestiging. CRDT Credit & Finance verzorgt een totaalconcept aan financiële diensten. Al je zaken worden geregeld via one-stop-shopping. Dat werkt wel zo efficiënt.

onze kernwaarden

Bij CRDT werken 15 mensen. Dat betekent korte lijntjes en snel schakelen, zowel in de onderlinge communicatie als naar buiten toe. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons voorop. Daarom heeft iedere klant bij CRDT Credit & Finance een eigen aanspreekpunt. We werken internationaal en hebben nauw contact met een groot netwerk aan partners binnen de branche. Communiceren in andere talen is voor ons geen enkel probleem.

CRDT wil haar duurzame relatieportfolio verder uitbouwen, en doorgroeien in een internationale omgeving. Vanuit Arnhem, als Gateway to Germany, is er veel expertise voor exportondersteuning naar de DACH-regio. En ook in de rest van EU, en het verre buitenland, is er via CRDT een breed kennisnetwerk toegangkelijk.

meet the team!

jouw toekomstige collega's

 • Johan Brussé Senior creditmanager

  Ik ben in juni 1999 in dienst gekomen en doe de incasso met name in het minnelijke traject, dus tot aan de deurwaarder of advocaat. Dat betekent veel in contact staan met klanten en debiteuren; bellen, mailen, aanmaningen sturen, conflicten oplossen en betalingsregelingen treffen. Het uiteindelijke doel van mijn werk is de volledige vordering te incasseren voor de klant. Om dat op een sociale manier te doen en te proberen om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen, geeft mij de meeste voldoening.

 • Ruud Bieringa Debiteurenbeheer

  Ik werk al vanaf 1985 bij Credit & Finance en ben verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. Ik haal het meeste voldoening uit mijn werk als het lukt om geld binnen te halen met behoud van een goede relatie, daar ligt voor mij de focus. Doordat we een kleine organisatie zijn, zijn we flexibel en kunnen we makkelijk elkaars taken overnemen. Het werk loopt door; dat is prettig voor ons maar ook voor onze klanten.

ontdek MODINT

 • “"het werkte vanaf het eerste moment dat we het incasso concept van CRDT gingen gebruiken."” Reinhold Milsch, Managing partner Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG
 • Succesverhaal

  “Dankzij CRDT resteren nu slechts vorderingen van failliete bedrijven op onze balans. Alle verdere openstaande vorderingen zijn inmiddels betaald. De creditmanagers hebben niet alleen vorderingen van debiteuren uit Hongarije betaald weten te krijgen, maar ook uit Zuid-Afrika, Bahrein en zelfs India. Met inbegrip van rente en kosten. Ik ben erg onder de indruk en zeer content.” 

  Gerd Müller-Thomkins, Directeur Deutsches Mode-Institut DMI GmbH

 • Locatie
  Westervoortsedijk 73 6827 AV Arnhem Gebouw KB