overig Parkrestaurant de Waard

werken bij Restaurant de Waard

de huiskamer van IPKW

Welkom bij De Waard, het parkrestaurant van IPKW. Het duurzame en moderne onderkomen is de huiskamer van IPKW, waar iedereen van harte welkom is om te lunchen, een kop koffie te drinken en te werken. Ook worden hier evenementen georganiseerd en is het een ontmoetingsplek voor relaties uit de cleantech branche.

lunch bij De Waard

In De Waard kun je de hele dag terecht voor koffie, snacks, soep en lunch. Als lunch worden er verse producten geserveerd, maar ook klassiekers als saucijzenbroodjes en kroketten. Alle ingrediënten zijn bij voorkeur afkomstig van bedrijven uit de regio. Ook vinden we het belangrijk dat de producten betaalbaar zijn: voor een nette prijs kun je lekker en gezond eten op IPKW. Klik hier voor de menukaart

catering

De Waard verzorgt graag de catering tijdens jouw bijeenkomst. Of het nu gaat om koffie en thee bij een vergadering, een uitgebreide lunch voor je gasten of een compleet verzorgde borrel: De Waard regelt het! In de keuzekaart vind je de verschillende mogelijkheden. Wil je graag een voorstel op maat? Laat het ons weten, wij werken het graag uit. Klik hier voor de cateringkaart.

evenementen

Naast eten en drinken kun je in De Waard ook werken, vergaderen en evenementen organiseren. De Waard beschikt over 100 m2 kant-en-klare evenementenruimte, die kan worden vergroot en verkleind. Combinaties met ontbijt, koffie, lunch, een borrel en/of diner zijn uiteraard mogelijk. Voor evenementen (meer dan 50 personen) maken we graag een voorstel op maat.