energie en duurzaamheid preview vacatures

vacatures, maar dan anders

Hé werkzoekende, wij hebben een reddingsmiddel voor jouw eindeloze gescroll op vacature websites. Op deze pagina wordt bekend gemaakt welke vacatures er in de pijplijn zitten. Als een vacature open komt te staan, krijg jij de kans om er als eerste bij te zijn als sollicitant. Die kans laat je toch niet schieten! Neem een kijkje op deze pagina, zodat je een beter beeld krijgt van dit nieuwe concept.

 • gedeelde vacature

  Hoe leuk is het om bij meerdere bedrijven aan de slag te gaan! Zorg voor verbreding van je netwerk én doe meer kennis op bij verschillende organisaties.

 • previews

  Wees alert als dit voorbij komt. Deze vacature staat nog niet 'echt' online, maar je kan wel alvast solliciteren. Grijp deze kans voordat iemand anders je voor is!

 • project vacatures

  Als zzp'er een tijdelijke klus met beide handen aanpakken? Dat is mogelijk bij project vacatures. Ga voor een specifiek tijdsbestek in dienst bij een te gek bedrijf!

werkwijze
 • Perfecte vacature? Solliciteer!

  Ben jij geïnteresseerd in een van de vacatures? Solliciteer als de bliksem! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  1
 • Geen idee wat bij jou past?

  Past geen enkele vacature bij jou, maar ga je graag aan de slag? Stuur een open sollicitatie zodat wij je verder kunnen helpen!

  2
 • Zie je geen uitweg meer? Hit me up!

  Krijg jij het idee dat geen enkele vacature bij jou past of zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek, hulp is onderweg! Bel mij.

  3
 • Join us!

  Een plek waar iedereen zijn kwaliteiten kan showen. Kom op Industriepark Kleefse Waard werken en laat mensen versteld doen staan!

  4

ontdek IPKW

 • locatie
  Westervoortsedijk 73 6827AV Arnhem Gebouw HB
 • gedeelde vacatures

  Op IPKW zijn twee bedrijven op zoek naar een geschikte sollicitant die twee parttime functies in kan invullen. Hierdoorkun jij als werkzoekende genoeg uren maken en kunnen meerdere bedrijven vacatures combineren. Denk aan functies zoals secretaresse, productiemedewerker of werkvoorbereider. Door deze functies te koppelen wordt dit in één keer een super leuke, uitdagende en afwisselende baan! Hoe tof is het om bij meerdere organisaties werkzaam te zijn die beide op het zelfde industriepark zitten!

 • previews

  Ssst, preview vacatures mogen eigenlijk nog niet online worden gezet. Dit wil zeggen dat wij alvast voor een klant gaan zoeken naar geschikte mensen. Wij willen jou als sollicitant graag helpen om zo snel mogelijk een job te krijgen. We begrijpen namelijk dat je niet op die eindeloze cv-stapel wil belanden en nooit meer iets hoort. Daarom willen we jou de kans geven eerder te solliciteren.

 • projectvacatures

  Studenten, zzp'ers en oproepkrachten opgelet! Deze vacatures zijn jou op het lijf geschreven. Ga op projectbasis aan de slag voor een te gekke organisatie. Mocht er iemand met zwangerschapsverlof zijn of ze hebben extra mensen nodig in verband met het hoogseizoen, dan ben jij de aangewezen persoon. Voor een bepaalde tijd ga jij je inzetten voor een bedrijf en kan jij je van je beste kant laten zien. Super tof!

uitgelichte vacatures