Zakelijke Dienstverlening Sira Incentives B.V.

over Sira Incentives

Sira Incentives helpt ondernemingen bij het aanvragen van subsidies en kredieten. De sectoren waar wij ons op focussen zijn: Energie, Duurzaamheid & Circulaire economie, Lifescience & MedTech en IT & AI. Dit zijn sectoren waarbij innovatie centraal staat, je bentbetrokken bij indrukwekkende projecten die de wereld weer slimmer en schoner maken. Wij werken veel voor start-ups en scale ups maar zijn ook vast adviseur voor enkele grote ondernemingen.

Wij zijn een jong, gemotiveerd en ambitieus team van ongeveer 8 gedreven en creatieve mensen. Geen vastgeroeste hiërarchische structuur, geen onnodige vergaderingen, geen bureaucratie... Vooral lekker aanpakken, creatieve oplossingen bedenken en zo snel mogelijk aan de slag gaan, zo werken we graag!

Betrokken, Betrouwbaar en Bevlogen.

We zijn betrokken bij de ondernemer, maar ook bij elkaar! Hard werken wordt afgewisseld met een goed gesprek of een lolletje op de werkvloer.
We zijn betrouwbaar, we zijn discreet en bij tegenslag kan je ook op ons rekenen.
We zijn bevlogen, we presteren boven verwachting met creatieve en kwalitatieve oplossingen.

Onze kernwaarden zijn dus niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor jou! Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en helpen collega's ambities waar te maken.