vacatures Zevenaar

vind makkelijk een passende, toffe baan!

vacatures Zevenaar

Industriepark Kleefse Waard is de perfecte locatie om een baan te zoeken als je uit Zevenaar komt. Op 20 minuten rijden vanuit Zevenaar zit dit innovatieve en duurzame park. Op dit terrein werken overheid, onderwijs en ondernemers samen aan de Clean Tech Campus van de toekomst. Alle bedrijven op dit terrein dragen op hun eigen manier hun steentje bij aan de energietransitie. Woon jij in Zevenaar en ben je op zoek naar een baan op een locatie zoals Industriepark Kleefse Waard? Bekijk dan de vacatures op onze website en solliciteer direct!

Industriepark Kleefse Waard

Werken op Industriepark Kleefse Waard is voor iedereen mogelijk en daarom voegt iedereen die daar werkt zijn of haar waarde toe. Het platform Werken op IPKW is door IPKW en Kracht opgericht en is voor alle bedrijven op dit terrein een handige tool om gedreven werknemers te werven. Met zijn alle streven we naar het gezamelijke doel, het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te worden. Op deze pagina vind je de werkwijze van Werken op IPKW, actuele vacatures en bedrijven die zich hebben gevestigd op het park. Neem een bezoek aan onze Website meer informatie over Industriepark Kleefse Waard.

werkwijze ontdek hoe jij in vier stappen op IPKW aan de slag kan!
 • Solliciteren

  Ben je op zoek naar een nieuwe baan en enthousiast over IPKW? Dan is het tijd om de sprong te wagen! Solliciteer op een vacature die jou aanspreekt en geven je binnen enkele dagen een update.

  1
 • Screening

  Onze recruiters, Sanne en Fleur, nemen jouw sollicitatie onder de loep. Als er een match is, maken zij de connectie met het bedrijf. Binnen enkele dagen weet je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek of dat er andere kansen voor je zijn op IPKW.

  2
 • Op gesprek

  Yes! Je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Samen met Sanne of Fleur plan je dit in. Na het gesprek krijg je te horen of je bent aangenomen. Ook ontvang je advies over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden bij het bedrijf.

  3
 • Gefeliciteerd

  Hoera, het is tijd om aan de slag te gaan! Je bent nu officieel een IPKW'er. Maak je klaar om te ervaren hoe het is om te werken op het mooiste en duurzaamste bedrijventerrein van Nederland.

  4
uitgelichte vacatures