vacatures Zevenaar

vind makkelijk een passende, toffe baan!

vacatures Zevenaar

Industriepark Kleefse Waard is de perfecte locatie om een baan te zoeken als je uit Zevenaar komt. Op 20 minuten rijden vanuit Zevenaar zit dit innovatieve en duurzame park. Op dit terrein werken overheid, onderwijs en ondernemers samen aan de Clean Tech Campus van de toekomst. Alle bedrijven op dit terrein dragen op hun eigen manier hun steentje bij aan de energietransitie. Woon jij in Zevenaar en ben je op zoek naar een baan op een locatie zoals Industriepark Kleefse Waard? Bekijk dan de vacatures op onze website en solliciteer direct!

Industriepark Kleefse Waard

Werken op Industriepark Kleefse Waard is voor iedereen mogelijk en daarom voegt iedereen die daar werkt zijn of haar waarde toe. Het platform Werken op IPKW is door IPKW en Kracht opgericht en is voor alle bedrijven op dit terrein een handige tool om gedreven werknemers te werven. Met zijn alle streven we naar het gezamelijke doel, het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te worden. Op deze pagina vind je de werkwijze van Werken op IPKW, actuele vacatures en bedrijven die zich hebben gevestigd op het park. Neem een bezoek aan onze Website meer informatie over Industriepark Kleefse Waard.

werkwijze hoe jij op IPKW kunt gaan werken in vier stappen!
 • Solliciteren

  Je bent op zoek naar een nieuwe baan en bent als een blok gevallen voor IPKW. Nu is het moment om de volgende stap te zetten. Je solliciteert op de vacature en hoort binnen enkele dagen meer.

  1
 • Selectie

  Onze recruiter Sanne neemt jouw sollicitatie in behandeling. Bij een match brengt zij je in contact met het bedrijf en binnen enkele dagen hoor je of je op gesprek mag of dat er nog andere mogelijkheden voor je zijn op de IPKW.

  2
 • Op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek. Samen met Sanne plan je een sollicitatiegesprek in. Na dit gesprek hoor je of je aangenomen bent en krijg je advies bij arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  3
 • Gefeliciteerd

  Yes, aan de slag! Ook jij bent nu officieel een IPKW-er en klaar om te gaan ervaren hoe het is om op het duurzaamste en mooiste bedrijventerrein van Nederland te werken.

  4