werken in Gelderland

aan de slag in de mooiste provincie van Nederland

werken in Gelderland

Een baan hebben in Gelderland heeft ontzettend veel voordelen. Het begint natuurlijk met dat Gelderland een van de meest centrale provincies is van Nederland en ook de grootste is. Daarnaast beschikt zij sinds een aantal jaar over een duurzaam en innovatief bedrijventerrein genaamd Industriepark Kleefse Waard. Dit park ligt in Arnhem, is makkelijk bereikbaar vanaf de A12 en de A325 en richt zich specifiek op bedrijven in de Energie- en Milieutechnologie, ook wel cleantech genoemd. Daarnaast werkt Gelderland samen met partners en inwoners aan een gezonde, veilige, schone en welvarende provincie en is er werkgelegenheid in overvloed. Kortom, kom werken in Gelderland!

uitgelichte vacatures

  • Het Groene Team
    Het nieuwe veelzijdige Konya-stadion van Turkije moest groen zijn. Heel groen. Het was tenslotte de kleur van de resident voetbalclub. Als leider in membraanstructuren moest Tensaform een ​​kleurstabiel materiaal verkrijgen dat bestand was tegen het warme klimaat - en dat is een zware klus, vooral in het groen. We hebben de kleuren getest om er zeker van te zijn dat ze stabiel blijven in extreme klimaatomstandigheden. Ons deskundige R & D-team produceerde vervolgens snel de perfecte kleur en haalde de strakke projectdeadline.
  • Wieger kiest voor IPKW! Directeur - Kracht Recruitment
    Sinds 2018 werkt Kracht Recruitment vanaf IPKW. Dat was liefde op het eerste gezicht. De gebouwen, de sfeer én de focus op duurzaamheid sprak ons aan. Wij geloven in werken vanuit Kracht, dat is waar willen en kunnen samenkomen. Wat is er mooier dan dit te combineren met werken aan het verduurzamen van de samenleving? Dit doen we door IPKW te ondersteunen met dit platform! Werken vanuit Kracht betekent meer plezier, snellere ontwikkeling en meer resultaat. Blijven werken vanuit Kracht vraagt om continue investeren in ontwikkeling. De groei van medewerkers betekent groei van de onderneming. Medewerkers blijven hierdoor langer gemotiveerd en hun groei leidt tot nieuwe kansen voor zichzelf én voor de werkgever. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Kom gerust een keer langs voor een bak koffie!
  • elektrische energietechniek De opwekking, transport en distributie van elektrische energie
    Elektrische energietechniek houdt zich specifiek bezig met de opwekking, het transport en de distributie van elektrische energie. We zorgen dat het elektriciteitsnet in de toekomst zijn sleutelrol in de verduurzaming kan waarmaken door het vergroten van de inpasbaarheid van duurzame opwekkers en nieuwe gebruikers, het verhogen van de regelbaarheid en robuustheid, en het aanbrengen van sectorkoppelingen.

Industriepark Kleefse Waard

Werken op IPKW is een platform bedacht door Kracht en IPKW. Zij trokken samen de conclusie dat Industriepark Kleefse Waard enthousiaste medewerkers goed kan gebruiken om samen het meest duurzame en innovatieve bedrijventerrein van Nederland te worden. Op het terrein zijn innovatieve en duurzame bedrijven gehuisvest die bijdragen aan de energietransitie. Veel bedrijven zitten midden in hun groei, waardoor er een grote behoefte is aan nieuwe medewerkers. Zou jij ook graag je steentje willen dragen aan schonere energie en ben jij bezig met de wereld van morgen? Bekijk dan de vacatures op Werkenop.IPKW en solliciteer direct!