Energie HyMatters

werken bij HyMatters

HyMatters helpt u te verduurzamen door een integrale aanpak tussen energieproductie, energiegebruik en netcapaciteit met waterstof.

Door uw specifieke situatie te analyseren komen we tot een waterstofoplossing die past bij uw lokale energie-infrastructuur. Deze totaaloplossing ontwikkelen wij volledig voor u. Van concept naar ontwerp, tot en met realisatie.

waterstofoplossingen van HyMatters
 • Cursus Waterstof

  Kennis over waterstof- technologie en veiligheid is essentieel om je voor te bereiden op de waterstofmarkt. Wij bieden reguliere en in-company post hbo-cursussen aan.

  1
 • Haalbaarheidsonderzoek

  Wij doen haalbaarheidsonderzoeken en marktanalyses voor aardgasloos bouwen, netbalancering, noodstroomvoorziening en mobiele applicaties.

  2
 • Engineering & Realisatie

  Wij engineeren en realiseren systemen met elektrolyser, opslag en/of brandstofcel. Voor stationaire en mobiele toepassingen.

  3
 • Monitoring

  Wij helpen u met een gecontroleerde en veilige overstap naar waterstof. Dat doen we door 24/7 monitoring van gasconcentraties en binnenklimaat.

  4

ontdek HyMatters

 • locatie
  Westervoortsedijk 73 6827AV Arnhem Gebouw CB
 • “ik denk dat Connectr een van de technische harten van Europa wordt als het gaat om de energietransitie!” Jerom Janssen
 • trots

  Groene waterstof als duurzame brandstof voor heaters.

  Voor monumentale gebouwen is verduurzamen een hele opgave. Monumentale gebouwen zijn berucht om hun grote warmtevraag en isoleren is vaak beperkt mogelijk vanwege het historische karakter. De optie om de warmtevraag zo duurzaam mogelijk invullen blijft dan over. 

  De Eusebiuskerk van Arnhem heeft de ambitie om de duurzaamste kerk van de wereld te worden en wil dit bereiken door het kerkgebouw te verwarmen met groene waterstof. Het gebruiken van groene waterstof voor het verwarmen van een monumentale kerk is nog niet eerder uitgevoerd. In een haalbaarheidsonderzoek zijn de mogelijkheden onderzocht. Een stapsgewijze route is uitgewerkt met als startpunt om de heaters te voeden met 50% groene waterstof en 50% aardgas. Vervolgens kan er worden doorgegroeid om alle heaters op 100% groene waterstof te laten branden.

join us!

jouw toekomstige collega's

 • Jerom Janssen CEO

  Een bruggenbouwer die samen met en voor alle stakeholders complexe problemen verandert in uitvoerbare stappenplannen.

 • Edwin Tazelaar CTO

  Specialist in waterstof, energiesystemen en regeltechniek. Een kennisdrager uit het bedrijfsleven en het onderwijs, gedreven om onze maatschappij verder te verduurzamen.

 • Dick Breteler Operations Engineer

  Technisch expert in energie-infrastructuur en waterstofsystemen. Met een agrarische achtergrond gedreven om ons energiesysteem te innoveren.

 • Daniël Semerel Development Engineer

  R&D ingenieur met meer dan 12 jaar ervaring in solar & hoge druk waterstof ontwikkeling. Gemotiveerd om de aarde waarop we leven beter te beheren door toepassing van hernieuwbare energie.