IT IT Local

werken bij IT Local

IT Local ontwerpt, levert, beheert en beveiligt sinds 1998 betrouwbare cloud-, hybride- en traditionele IT-omgevingen. Wij zorgen ervoor dat de business van onze klanten altijd doorgaat en dat onze gebruikers slimmer kunnen werken.

happy with it

Onze klanten laten we graag maximaal profiteren van de voordelen van nieuwe technologie. Zo faciliteren we bijvoorbeeld dat alle medewerkers altijd en overal prettig kunnen werken en toegang hebben tot alle bedrijfsapplicaties en data. Bijvoorbeeld via de happy werkplek, onze onderscheidende cloudwerkplek. Maar we gaan verder. We denken graag mee, inspireren en wijzen op nieuwe businesskansen. Hebben we de perfecte IT-omgeving staan? Dan ontzorgen we onze klanten en gebruikers. Zodat ze gegarandeerd prettig werken en rustig slapen. Mocht er toch een keer iets zijn dan helpen we als een goede buur. Snel en in begrijpelijke taal. Vanuit een hypermodern supportcentrum of op locatie.

ontdek IT Local

  • locatie
    Westervoortsedijk 73 6827AV Arnhem Gebouw LB
  • “aan de slag met IT? begrijp eerst wie je mensen zijn, waar ze mee bezig zijn en wat ze daarvoor nodig hebben.” Remko Kleij, Directeur
  • ambities

    De afgelopen tijd hebben we een flinke professionaliseringsslag gemaakt en om dat te kunnen realiseren hebben we ervaren krachten én goede jonge talenten aangetrokken. 

    Daarnaast hebben we recent een overname gedaan, waardoor we een onderscheidende cloudwerkplek kunnen aanbieden aan onze klanten en gebruikers. Inmiddels werken er 35 medewerkers voor ons bedrijf en bedienen we meer dan 50.000 gebruikers. “Dit gaat bijdragen aan het happy with it-gevoel dat wij onze klanten en gebruikers altijd en overal willen geven. Door kennisbundeling kunnen we onze klanten bovendien vanuit een bredere invalshoek bedienen.”, aldus Piet van Vugt.

cultuur bij IT Local

Onze cultuur… lekker informeel! We dragen graag sneakers. Niet omdat we op de derde verdieping zitten, maar omdat we graag een stapje harder willen lopen voor onze klanten en gebruikers. Want Happy with it, dat is ons motto én onze pay off. We leveren niet alleen goed IT-werk af, maar we doen er ook alles aan om onze klanten en gebruikers voortdurend een blij te gevoel te geven en daarin willen we ons ook onderscheiden.

Een blij gevoel… dat krijg je vanzelf als je hier werkt tussen je fijne collega’s op ons gezellige kantoor. Een kantoor met meer dan uitstekende faciliteiten. Goede koffie ook. Zelfs chips. Thuis aan het werk? Natuurlijk hebben wij als cloudspecialist de zaakjes goed voor je geregeld. Practice what you preach!

een indruk van je eerste werkdag...

Je hebt de weg naar IPKW en gebouw LB gevonden en na een stevige beklimming van de trappen zie je de banner 'Welkom bij IT Local'. Je eerste werkdag gaat beginnen!

Na binnenkomst door de glazen deur krijg je in no-time van Mireille een kop koffie in je handen gedrukt en maak je een rondje door ons kantoor. Je maakt kennis met (een deel van) je collega's en tijdens het rondje check je direct even de loungehoek, de stilteruimtes en vergaderzalen en het grote scherm bij de Servicedesk. Vanuit je ooghoeken zie je op de balie ons happy 3D-poppetje, fruit en een bos bloemen staan. Buiten zie je hoe een aangenaam zonnetje de Rijn en IJssel verlicht. Mooi uitzicht!

Tweede kopje koffie dan maar? Kijk, hier staan de kopjes en als je hier op koffie drukt dan... Check! Dat was de eerste les. Op naar je werkplek van vandaag. Naast dit handboek ligt daar al ook al jouw laptop voor je klaar, voorbereid en wel. Extra draadloos toetsenbordje, muis en headset... nice! Samen met Jappe sluit je jouw laptop aan op de twee grote extra schermen en doorloop je de aanmeldprocedure. Nog voordat je je koffie op hebt ben je up-and-running!

Tijd voor een gesprek met jouw manager! Jullie hebben heel wat te bespreken. Doelen, verwachtingen, praktische zaken... voordat je er erg in hebt is het lunchtijd.

Voor de lunch nemen we even de tijd en dat doet iedereen zo op zijn of haar eigen manier. Heb je zelf proviand meegenomen? Prima, maar weet dat je altijd gebruik kunt maken van onze lunchvoorzieningen. Gewoon aanschuiven aan onze bar of tafel. Gezellig! Sommige collega’s werken liever even door of gaan een stukje wandelen. Ze lopen een rondje over het IPKW-terrein of naar de gezellige brasserie De Waard om daar wat te eten. Na een half uurtje lunch en gezelligheid help je even mee met afruimen en is het tijd om te shinen in de kennismakingsvideo, een kort introductiefilmpje over jou voor je collega's. Een goede traditie binnen IT Local!

Daarna is het tijd voor een kop thee en ga je aan de slag met de inleidende opdracht die je vanochtend hebt gekregen van jouw manager. Zo kun je een beginnetje maken in onze werkomgeving. De rest van de middag vul je met twee kennismakingsgesprekken. Tussen de kennismakingsgesprekken door testen je collega's jouw tafeltennis-skills. Natuurlijk ligt het aan het batje... Na een Tot morgen! zit de eerste dag erop. Hopelijk mogen we er nog veel beleven samen!