ict IT Local

werken bij IT Local

IT Local ontwerpt, levert, beheert en beveiligt sinds 1998 betrouwbare cloud-, hybride- en traditionele IT-omgevingen. Wij zorgen ervoor dat de business van onze klanten altijd doorgaat en dat onze gebruikers slimmer kunnen werken.

happy with it

Onze klanten laten we graag maximaal profiteren van de voordelen van nieuwe technologie. Zo faciliteren we bijvoorbeeld dat alle medewerkers altijd en overal prettig kunnen werken en toegang hebben tot alle bedrijfsapplicaties en data. Bijvoorbeeld via de happy werkplek, onze onderscheidende cloudwerkplek. Maar we gaan verder. We denken graag mee, inspireren en wijzen op nieuwe businesskansen. Hebben we de perfecte IT-omgeving staan? Dan ontzorgen we onze klanten en gebruikers. Zodat ze gegarandeerd prettig werken en rustig slapen. Mocht er toch een keer iets zijn dan helpen we als een goede buur. Snel en in begrijpelijke taal. Vanuit een hypermodern supportcentrum of op locatie.

ontdek IT Local

  • locatie
    Westervoortsedijk 73 6827AV Arnhem Gebouw LB
  • “aan de slag met IT? begrijp eerst wie je mensen zijn, waar ze mee bezig zijn en wat ze daarvoor nodig hebben.” Piet van Vugt, Directeur
  • ambities

    De afgelopen tijd hebben we een flinke professionaliseringsslag gemaakt en om dat te kunnen realiseren hebben we ervaren krachten én goede jonge talenten aangetrokken. 

    Daarnaast hebben we recent een overname gedaan, waardoor we een onderscheidende cloudwerkplek kunnen aanbieden aan onze klanten en gebruikers. Inmiddels werken er 35 medewerkers voor ons bedrijf en bedienen we meer dan 50.000 gebruikers. “Dit gaat bijdragen aan het happy with it-gevoel dat wij onze klanten en gebruikers altijd en overal willen geven. Door kennisbundeling kunnen we onze klanten bovendien vanuit een bredere invalshoek bedienen.”, aldus Piet van Vugt.

cultuur bij IT Local

Onze cultuur… lekker informeel! We dragen graag sneakers. Niet omdat we op de derde verdieping zitten, maar omdat we graag een stapje harder willen lopen voor onze klanten en gebruikers. Want Happy with it, dat is ons motto én onze pay off. We leveren niet alleen goed IT-werk af, maar we doen er ook alles aan om onze klanten en gebruikers voortdurend een blij te gevoel te geven en daarin willen we ons ook onderscheiden.

Een blij gevoel… dat krijg je vanzelf als je hier werkt tussen je fijne collega’s op ons gezellige kantoor. Een kantoor met meer dan uitstekende faciliteiten. Goede koffie ook. Zelfs chips. Thuis aan het werk? Natuurlijk hebben wij als cloudspecialist de zaakjes goed voor je geregeld. Practice what you preach!